Frituur De Kabouter op de Groenstraat ligt op de locatie, waar vroeger de bekende frituur Verhezen lag.

Deze frituur wordt nu al 10 jaar gerund door Jean-Paul Hennekens, naast klantvriendelijkheid staan, kwaliteit van snacks, frites en luxe schotels heel hoog in het vaandel bij hem. Door zijn jarenlange ervaring, zowel in de frituur als in de keuken weet hij vaak de goede snaar te raken, tevens is hij ook altijd in voor een praatje. De frituur heeft 12 zitplaatsen en 5 barplaatsen binnen, buiten zijn 5 zitplaatsen aan de kant van de straat. Verder wordt de frituur altijd aangekleed naar het seizoen of thema. De kleuren van De Kabouter zijn rood,wit en geel met een strak zwart meubilair.

Groenstraat

Volg ons op facebook  en maak gebruik van actie's voor onze facebookfans

Zuidhof

Frituur De Kabouter op Zuidhof, bestaat pas sinds medio 2010 en is een klein, maar modern zaakje. s’ Zomers kenmerkt het zich met een klein, gezellig en zonnig terras.

Deze frituur wordt uitgebaat door Jean-Paul Hennekens, die met zorg de inrichting heeft uitgekozen en net als Jean-Paul veel waarde hecht aan kwaliteit, snelheid en klantvriendelijkheid. De frituur heeft 32 zitplaatsen binnen, maar buiten op het terras wel 25. De producten worden getoond via flatscreens en er hangt een grote flatscreen om de tijd tijdens het wachten te dooien. Natuurlijk wordt er liever een praatje gemaakt of een buurtnieuwtje besproken. Jong en oud iedereen is welkom.