Ontbijtservice van D'n Aezel, veruit het lekkerste ontbijt aan huis bezorgd! Warme broodjes, croissantjes, verse aardbeien, verse Jus d'orange en nog meer... Verpakt in mooie cateringdoos, alleen voor de romantiek hoeft u zelf nog zorgen...

Een origineel cadeau waarover nog lang gesproken wordt. Uw cadeau wordt 's ochtends vers gebakken en samengesteld. We hebben niets aan het toeval overgelaten en alleen maar gekozen voor de beste Ambachtelijk Limburgse kwaliteit. Wij brengen u graag dit meest verse ontbijt tot aan deur!

Het liefst hebben we dat u de ontbijtservice online bestelt, maar u kunt natuurlijk ook telefonisch of in ons restaurant bestellen. De bezorgkosten zijn indien u online bestelt goedkoper. Wij bezorgen in Zuid-Limburg tussen Maastricht/Lanaken (B), Heerlen/Kerkrade/Landgraaf en Susteren/Echt. 7 dagen per week tussen 7 en 10 uur.

( Met feestdagen  zoals Moederdag , Vaderdag enz , worden standaard alle ontbijtjes die op dit soort dagen bestelt worden omgevormd tot een meer feestelijk ontbijt waardoor de inhoud van een ontbijt dan meer kan zijn of verschillen.warme dranken worden hierbij niet meegeleverd )

Wij vragen geen borg voor de verpakking, wij vertrouwen erop dat wij nadien alles weer netjes op mogen halen. Bij ieder ontbijt leggen wij een briefje in de doos, waarop wij aangeven wanneer wij de verpakkingsartikelen op komen halen. Dit doenwij binnen 7 dagen na levering. Verpakkingsartikelen zijn  de thermoskan .

Indien u gebruik maakt van de  6-volle spaarkaarten actie, kunt u 2 maal het Aezel ontbijt aanvinken, geen deluxe of champagne, dit kan alleen met bijbetaling. Gelieve bij bijzonderheden aan te geven dat u gebruik maakt van de 6-volle spaarkaarten actie.

 

Ontbijt bestellen online kan alleen via ons betaalsysteem op de site . Als u hier geen gebruik van maakt en de betaling niet voltooid , dan komt bij ons de bestelling niet aan en word dit ontbijt niet bezorgd. 

opgelet!!   bestelling en betaling moet bij ons binnen komen voor 19u00 voor een ontbijt voor de volgende ochtend.